Streama film och serier gratis

- din favoritserie när det passar dig

Det finns många olika streamingtjänster att välja på och att abonnera på alla kan bli ganska kostsamt. Därför är det ju bra att vi får möjlighet att testa de olika play-tjänsterna så man kan se hur de funkar och vilket utbud av serier och filmer de har.

Nästan alla streamingkanaler har prova-på-perioder för nya kunder. Det kan vara allt från 14 dagar till en månad och ibland flera månader, även om det sällan förekommer. Det vanligaste är 2 veckor upp till 30 dagar.

Prova streaming gratis just nu

Vi har här skapat en lista på de streamingkanaler och playtjänster som just nu erbjuder nya prenumeranter att testa gratis, utan bindningstid.

TjänstGratisperiodOrd.pris / mån
Amazon Prime Video30 dagar59 kr
SF Kids14 dagar69 kr
Viaplay14 dagar129 kr
SVT Playbetalas på skatten
C More14 dagar109 kr
C More TV414 dagar139 kr

Det är lite olika hur företagen väljer att göra, men vanligtvis kräver de registrering med kort även om du valt gratisperiod. För dig som kund blir det ju enkelt ifall du tycker tjänsten var bra och vill fortsätta. Automatisk debitering av kort görs då månadsvis så länge du är abonnent.

Vill du avsluta streamingabonnemanget brukar det finnas angivet ett datum för sista dag. Tillgången och inloggningen till tjänsten är aktiv ända fram till det datumet, även om man har avslutat abonnemanget.

Prova samma streamingtjänst gratis flera gånger?

I samband med releaser av väldigt populära serier eller filmer är det vanligt att folk hoppar på en ny streamingtjänst. Det är nog också så att man inom en familj låter andra familjemedlemmar signa upp sig, bara för att få ta del av en ny gratis provperiod.

Huruvida detta är moraliskt rätt, låter vi var och en att ta ställning till. Streamingkanalen skulle ju kunna lägga IP-block om de ville för att stoppa det, men så gör ingen vad vi vet. Är tjänsten bra, har ett lockande utbud och en smidig upplevelse är det många som väljer att betala månadsabonnemanget.